e-mail

Behandelingen

In mijn praktijk ben je welkom voor verschillende massagebehandelingen waarbij ik altijd afstem op wat jij op dat moment nodig hebt. Om in rust en stilte te zijn is er in principe geen muziek op de achtergrond, maar mocht je dit om wat voor reden dan ook toch prettiger vinden dan is er wel de mogelijkheid. Voor de massage gebruik ik uitsluitend (amandel)oliën van Weleda.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage kan bijvoorbeeld bestaan uit een massage van het hoofd, de voeten of de rug- nek en schouders. Uitgangspunt hierbij is altijd om vanuit rust en stilte contact te maken met je lichaam en bewust te gaan voelen en ervaren, met de intentie dat er niks 'opgelost' hoeft te worden.

Voetreflexzonemassage

Bij een voetreflexzonemassage gaat de aandacht uit naar de drukpunten op de voeten welke als spiegel corresponderen met plekken elders in het lichaam, zoals bijvoorbeeld organen, spieren en zenuwen. Deze massage heeft indirect invloed op het hele lichaam en is heel geschikt wanneer het elders in het lichaam te pijnlijk is om aangeraakt te worden

Holistic pulsing

Door te pulsen breng ik het lichaam in een afgestemd ritme in beweging wat invloed heeft op de doorstroming van de lichaamsvloeistoffen en op de energiestroom. Pulsen werkt erg ontspannend en het kan je helpen je bewust te worden van eventuele blokkades. Doordat alles met elkaar in verbinding staat kunnen diepere plekken in het lichaam aangeraakt worden. Holistic pulsing kan als complete behandeling gegeven worden waarbij je je kleding aan kan houden, mocht je dit om wat voor reden dan ook prettiger vinden.

Tevens kun je bij mij terecht voor holistische massagetherapie en kindermassage.


Speciale behandelingen:

Duo-massage

Wil je graag, bijvoorbeeld samen met je moeder, vriend of vriendin, tegelijkertijd gemasseerd worden? Dat kan! Samen met vriendin en collega Ellen van den Berg van massagepraktijk de Spiegeling verzorg ik duo-massages. Hierbij word je samen helemaal in de watten gelegd met een ontspannende massage. Na de massage is er ruimte om samen nog even rustig na te genieten met een kopje thee. Neem voor het maken van een afspraak telefonisch contact met mij op. Let op: de duo-massage vindt plaats in de praktijk van Ellen aan de Bloemstraat 3 op de Worp in Deventer.

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage is een Hawaïaanse massagevorm waarbij het hele lichaam in een ritmische en vloeiende beweging wordt gemasseerd. Ik masseer voornamelijk met mijn onderarmen en maak hierbij gebruik van (veel) warme amandelolie. Doordat er verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd worden gemasseerd i.c.m. de fijne Hawaïaanse muziek, word je uitgenodigd om alles even helemaal los te laten.

Lomi Lomi massage

Ik kan Marianne dan ook absoluut aanraden. Juist als je erg druk bent en vind dat je er geen tijd voor hebt, zoals ik altijd dacht. Juist dan moet je er de tijd voor nemen.

- Erik Oude Nijhuis