e-mail

Behandelingen

In mijn praktijk ben je welkom voor verschillende soorten massagebehandelingen waarbij ik altijd afstem op wat jij op dat moment nodig hebt en waar je behoefte aan hebt.
Afhankelijk van het voorgesprek en jouw wensen geef ik één ofwel een combinatie van de volgende massagevormen en technieken:

Klassieke massage

Voornamelijk gericht op de spieren, triggerpoints en het bindweefsel. Ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding wat kan helpen om klachten te verminderen ofwel te verhelpen.

Haptische massage

Gericht op voelen en aarden. De massagerichting is vooral van het hart af wat zorgt voor meer ontspanning en het kan je helpen om nog meer met je aandacht naar binnen te gaan.

Voetreflexzonemassage

Massage van drukpunten die corresponderen met plekken elders in je lichaam, zoals bijvoorbeeld organen, spieren en zenuwen. Heel geschikt wanneer het elders in je lichaam te pijnlijk is om aangeraakt te worden en je kunt je kleding hierbij aanhouden.

Holistic pulsing

Door te pulsen breng ik je lichaam in een afgestemd ritme in beweging wat invloed heeft op de doorstroming van de lichaamsvloeistoffen en op de energiestroom. Pulsen werkt erg ontspannend en het kan je helpen je bewust te worden van eventuele blokkades. Doordat alles met elkaar in verbinding staat kunnen diepere plekken in het lichaam aangeraakt worden. Je kunt je kleding hierbij aanhouden.


Speciale behandelingen:

Hotstone massage

Massage met warme basaltstenen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren wat zorgt voor ontspanning en ontgifting.

Lomi Lomi massage

Hawaïaanse massagevorm waarbij het hele lichaam in een ritmische en vloeiende beweging wordt gemasseerd. Ik masseer voornamelijk met mijn onderarmen en maak hierbij gebruik van (veel) warme amandelolie.

Lomi Lomi massage

Ik kan Marianne dan ook absoluut aanraden. Juist als je erg druk bent en vind dat je er geen tijd voor hebt, zoals ik altijd dacht. Juist dan moet je er de tijd voor nemen.

- Erik Oude Nijhuis