e-mail

Massagepraktijk Sensa

Contactgegevens:

Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie kun je mij bereiken via onderstaande gegevens en via het contactformulier onderaan de pagina. Tevens is het mogelijk om via de onderstaande agendafunctie zelf direct je afspraak in te plannen.

T: 06 - 538 729 02

E: massage@praktijksensa.nl


Online afspraak inplannen:

Keuze vrij bij mij

Bij het maken van een afspraak ga je, naast mijn gebruikelijke voorwaarden, akkoord met de voorzorgsmaatregelen m.b.t. het coronavirus welke te lezen zijn in de volgende protocollen: protocol praktijk en protocol voor locatie de Spil in Diepenveen. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen 24 uur worden volledig in rekening gebracht.


Openingstijden:

Maandag:                    avond in overleg*
Dinsdag:10:00 tot 15:00 uur
Woensdag:gesloten
Donderdag:gesloten  
Vrijdag:10:00 tot 16:30 uur*
Zaterdag:gesloten
Zondag:gesloten

 

*Op maandagavond en vrijdagochtend ben ik werkzaam bij Paramedisch centrum de Spil aan de Draaiomsweg 46A te Diepenveen.


Locatie praktijk Deventer:

  

Adres: Laan van Borgele 34, 7415 DJ in Deventer. 

De praktijk bevindt zich aan de linkerkant van het hoekhuis. Er is ruim voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig. De bushalte bevindt zich op 1 minuut loop afstand.


Hartelijk dank

Het bericht is verzonden. Ik neem z.s.m. contact met u op.

Contactformulier:

Voor- en Achternaam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Vraag of opmerking:

Aanrader voor iedereen die moe is of gestresst, voor iedereen die wel lichameljike signalen krijgt, maar niet goed weet hoe deze te duiden.

- Theo Labrujere