e-mail

Over mij

Over mij

Mijn naam is Marianne Bax, geboren in 1990 en ik woon met veel plezier samen met mijn vriend en onze kat Carlo  in Deventer Colmschate. Het is mijn passie om vanuit mijn rust en met gerichte aandacht volwassenen en kinderen te helpen ontspannen, klachten te helpen verminderen en om iemand zich meer bewust te laten worden van zichzelf. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in verbinding te zijn met mijn lichaam, in plaats van alleen maar vanuit het hoofd te leven. Als gevoelig persoon ben ik bijvoorbeeld erg vatbaar voor overprikkeling en stress wanneer ik weinig aandacht besteed aan mijn lichaam. Het helpt mij om regelmatig rustmomenten te plannen waarbij ik mediteer, piano speel, naar buiten ga en ik word zelf ook regelmatig gemasseerd. Iets wat ik zeker niet ervaar als overbodige luxe :-).

Na in 2017 mijn diploma tot holistisch masseur te hebben behaald ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Na deze opleiding wilde ik mij graag verder ontwikkelen en ben ik door gaan studeren tot holistisch massagetherapeut aan de Holos Academie te Utrecht. Deze 3-jarige hbo vervolgopleiding heb ik in november 2020 met succes afgerond.

Van januari 2018 tot november 2020 ben ik als masseur werkzaam geweest bij Thermen Bussloo te Voorst, een mooie plek waar ik heel veel ervaring heb mogen opdoen. Echter ligt mijn hart meer bij mijn eigen praktijk en ik heb dan ook de keuze gemaakt om mijn aandacht hier volledig op te gaan richten.

Sinds 2019 ben ik met mijn praktijk aangesloten bij Paramedisch centrum de Spil te Diepenveen. Je kunt mij hier vinden op maandagavond en vrijdagochtend.

Ervaring:

Opleidingen:

Holistisch massagetherapeut - 3-jarige hbo vervolgopleiding aan de Holos Academie te Utrecht.

Holistisch masseur - eenjarige hbo opleiding aan de Holos Academie te Utrecht.

Cursussen:

Lichaams gericht werken met kinderen - Holos Academie te Utrecht.

Interne cursussen bij Thermen Bussloo te Voorst: Lomi Lomi, hotstone, cupping, sportmassage en hamam.

Nog nooit zo totaal ontspannen geweest, hele fijne massage en Marianne zelf is ook een super rustgevend persoon. Echt een aanrader.

- Maaike Villiger-Straatman