e-mail

Over mij

Over mij

Mijn naam is Marianne Bax, 33 jaar en samen met mijn gezin woon ik in Twello. Met veel plezier begeleid ik zowel volwassenen als kinderen om meer bewustwording en rust te ervaren. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in verbinding te zijn met mijn lichaam, in plaats van als een soort 'wandelend hoofd' door het leven te gaan. Vanuit verbinding met mijzelf voel ik mij krachtig, rustig en maak ik keuzes die echt bij mij passen. Ik heb veel hobby's, maar piano spelen, zwemmen en lange (berg)wandelingen maken springen daar toch wel bovenuit. Maar ook masseren is een grote hobby voor mij en het voelt dan ook zeker niet enkel als 'werk'. Elke sessie en ontmoeting is weer anders, en veelal zowel voor de cliënt als voor mij een verrijking.

Na in 2017 mijn diploma tot holistisch masseur te hebben behaald ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij Thermen Bussloo, en ben ik tevens gestart met mijn eigen praktijk. Na de massage opleiding wilde ik mij graag verder ontwikkelen en ben ik door gaan studeren tot holistisch massagetherapeut, waarbij ik mij tijdens mijn afstuderen heb gericht op jongeren met stress.

Sinds 2019 ben ik met mijn praktijk aangesloten bij Paramedisch centrum de Spil te Diepenveen. Je kunt mij hier vinden op de vrijdagochtend.

Gevolgde opleidingen en cursussen:

  • 2023 ~ Opleiding 'Pijn Reset Methode' - online traject met daarnaast verschillende fysieke bijeenkomsten/retraites.
  • 2022 ~ Kinder mindfulness coach - 4-daagse training bij BalanSanté te Heemstede.
  • 2017/2020 ~ Holistisch massagetherapeut - 3-jarige hbo vervolgopleiding aan de Holos Academie te Utrecht.
  • 2018/2020 ~ Interne cursussen bij Thermen Bussloo te Voorst: Lomi Lomi, hotstone, cupping, sportmassage en hamam.
  • 2018 ~ Lichaams gericht werken met kinderen - 4-daagse training aan de Holos Academie te Utrecht.
  • 2016/2017 ~ Holistisch masseur - éénjarige hbo opleiding aan de Holos Academie te Utrecht.

Nog nooit zo totaal ontspannen geweest, hele fijne massage en Marianne zelf is ook een super rustgevend persoon. Echt een aanrader.

- Maaike Villiger-Straatman