e-mail

Pijn Reset Methode traject

Wellicht loop je al langer rond met klachten, zoals rugpijn of migraine, en beïnvloedt jouw leven dit zodanig dat je niet meer voluit kan genieten van het spelen met je kinderen, of dat je niet meer kan of durft te sporten vanwege de rugpijn die er dan steeds in schiet. Pijn kan zo veel invloed hebben op allerlei aspecten van het leven. Ik heb in mijn praktijk mensen vaak dingen horen zeggen als ‘dat het nou eenmaal zo is’ en ‘ik moet er maar mee leren leven’.

Maar wat als dat niet zo is?

Je kunt zelf zo veel meer dan je wellicht denkt, en je hebt zelf heel veel in de hand.

Massagetherapie kan enorm helpend zijn, voor de ene persoon helpt het om eindelijk helemaal te mogen zijn  om vervolgens vanuit die staat te kunnen ontspannen, bij de ander zorgt het vooral voor bewustwording van het lichaam en van de signalen die het geeft. Bewustwording is de basis, om van daaruit verder te kijken wat je werkelijk nodig hebt. Maar vooral wanneer je al langer last hebt van chronische pijn, is er vaak meer nodig dan slechts een enkele sessie van anderhalf uur.

Kun jij je inbeelden hoe het zou zijn wanneer je krachtig en dicht bij jezelf in het leven zou staan? Dat je lichaam gezond voelt en je vanuit vol bewustzijn je eigen keuzes maakt die goed voelen voor jou?

Ik help je hier graag bij middels het Pijn Vrij traject volgens de Pijn Reset Methode (PRM). Tijdens dit traject op maat, begeleid ik jou gedurende 7 weken intensief door middel van mind-body coaching i.c.m. fysieke technieken.

Je krijgt tijdens dit traject heel veel over jezelf te leren en je zal op verschillende vlakken groeien, waardoor het traject niet alleen een unieke kans is om van je pijn af te komen, maar bovenal om weer helemaal vanuit jouw eigen potentie je leven te leven.

De Pijn Reset Methode (PRM) is een methode, ontwikkeld door neuromusculair therapeut en pijnspecialist Tim van Orsouw, waarbij het blijvend elimineren van triggerpoints (spierknopen) bij chronische pijn centraal staat. Hierbij worden de onderliggende oorzaken aangepakt en niet behandeld om de zogenoemde ‘symptomen te bestrijden’ of ‘pijn te managen’. Het doel van de PRM is om weer een gevoel van controle te krijgen over je leven

Het traject is niet voor iedereen geschikt, vandaar dat het belangrijk is om bij voorbaat al globaal in te kunnen schatten of het traject bij jou aan zou kunnen sluiten. Middels een gratis adviesgesprek kijken we samen of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden.

 

~Life is simple. Everything happens for you, not to you.
Everything happens at exactly the right moment,
neither too soon nor too late.
You don’t have to like it..
it’s just easier if you do.~

Ik heb het Pijn-reset-methode traject gevolgd bij Marianne. Dit heeft mij erg geholpen om de connectie tussen lichaam en geest beter te voelen. Ik weet nu waar mijn fysieke klachten vandaan komen en hoe ik hier mee om kan gaan, zodat de klachten verminderen. Zeer waardevol! Marianne is een fijn persoon en heeft echt aandacht voor je. Zeker een aanrader!

- Inge Rechterschot